Preaload Image

O nama

10561
Polaznika
18
Edukatora
4
Zemlje

O nama

Učilište Adrianus je osnovano 2008. godine, a registrirano je kao Ustanova za obrazovanje odraslih. Bavimo se izvođenjem programa obrazovanja s područja brige o zdravlju i ljepoti.

Adrianus je ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, koja provodi raznovrsne programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore svoje stečenim znanjem.
Učilište provodi programe i edukacije odobrene od strane MZOS-a, na završetku kojih stječete službeno uvjerenje o stručnoj osposobljenosti / usavršavanju, uz upis istoga u vašu e-radnu knjižicu.

Naša misija je da u suradnji sa vodećim stručnjacima u beauty industriji svaramo najbolje educirane suradnike na tržištu.

Programi osposobljavanja:

  • maser
  • kozmetičar
  • aromaterapeut
  • pediker
  • vizažist
  • limfni maser
  • maser tajlandske masaže

Program usavršavanja:

  • wellness spa instruktor

Specijalizacije:

  • sportska masaža

Nakon uspješno završenog programa izdaje se uvjerenje o osposobljavanju ili usavršavanju, na temelju čega se stečeno zvanje upisuje u
e- radnu knjižicu.

Dio naše ponude su i različite specijalizacije i radionice kako bismo korisnicima omogućili kontinuirano upotpunjavanje znanja prema zahtjevima tržišta rada.

Upoznajte naš tim

Adrianus učilište

Maja Štablok

Maja Štablok

Administracija, Managment i PR
kristin

Kristina Ukalović

Ravnateljica, Vlasnica Učilišta Adrianus
josko

Josko Deletis

Vlasnik Učilišta Adrianus
IMG-20200526-WA0001

Ivana Petrović

Voditeljica programa Kozmetičar
MLADENKA SARAJLIĆ – VODITELJICA PROGRAMA VIZAŽIST

Mladenka Sarajlić

Voditeljica programa Vizažist
M.N

Mary Novosel

Voditeljica programa Aromaterapeut
D.K

Đurđica Kukina-Žvigač Mihalic

Voditeljica programa Limfni maser
V.K

Valentina Kraljev

Voditeljica Tajlandske masaže
R.F

Roko Fazinić

voditelj programa MASER i specijalizacije sportske masaže

EU

Adrianus učilište

Obveza vidljivosti

Članak 7.

Kad god je primjenjivo, Korisnik zajma je dužan u javnim i medijskim nastupima, obznaniti kako je krajnji primatelj financijskog instrumenta “ESIF – mikro i mali zajmovi” sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”

Ukoliko Korisnik zajma ima odgovarajuću mrežnu stranicu i odgovarajuće tehničke funkcionalnosti, dužan je na istoj objaviti logotip “ESIF FINANCIJSKI INSTRUMENTI”, s pripadajućom izjavom o sufinanciranju, koji je sadržan u prilogu ovog Ugovora.

Korisnik zajma je dužan odazvati se pozivu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i/ili Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i/ili HAMAG-BICRO-a za sudjelovanjem na organiziranim događanjima informiranja i vidljivosti.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i/ili Ministarstvo gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta i/ili HAMAG-BICRO obavještavaju Korisnika zajma o organiziranim događajima informiranja i vidljivosti pravovremeno, najkasnije 3 radna dana prije dana njihova planiranog održavanja.

Korisnik zajma prihvaća javnu objavu svojih podataka u popisu krajnjih primatelja financijskih instrumenata.“…