Preaload Image
Back

Često postavljana pitanja

Odgovori na sva vaša pitanja

Pitanja i odgovori

Na sve programe mogu se upisati polaznici sa navršenih 18 godina, neovisno o prethodnoj struci ili završenoj srednjoj školi.
Kao Ustanova za obrazovanje odraslih, kod nas nije ograničena dob polaznika. Svi koji žele učiti, steći neke nove vještine i znanja mogu se upisati neovisno o njihovim godinama.
Kako biste upisali neki od programa Učilišta Adrianus, potrebni su vam sljedeći dokumenti:
  • Potvrda o završenom obrazovanju: svjedodžba o maturi, ili diploma
  • Rodni list, kopija
  • Osobna iskaznica, kopija, original na uvid
  • Vaš OIB
  • Fotografija za dokumente, 3 x 3.5 cm
  • Ispunjena upisnica koju možete preuzeti ovdje.

Potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 133,00 € / 1000,00 kn na račun Učilišta. Polaznik se ne smatra upisanim dok akontacija nije uplaćena.
IBAN: HR2624840081104567787 – Model: 00, Poziv na broj: Vaš OIB, Oblik plaćanja: Uplata za program/naziv programa
U slučaju odustanka od edukacije iznos akontacije zadržavamo.
Nakon uplate akontacije za program koji ste odabrali, potrebno je kopiju uplate poslati na email:info@adrianus.hr ili kontaktirati Učilište na: 01/3091 613 ili 095 3091 613
Praktični dio nastave odvija se unutar Učilišta.
Određeni programi kao što su Kozmetičar i Pediker zahtjevaju i dovođenje vlastitih modela na određeni dio praktične nastave.
Polaznike se na vrijeme obavijesti o početku prakse, potrebno je da dođu u komotnijoj odjeći(trenirka, majica) i da imaju obuću za presvući (druge tenisice, papuče). UČILIŠTE POSJEDUJE SVU POTREBNU OPREMU, PRIBOR I PREPARATE ZA PRAKTIČNU NASTAVU.
Sva potrebna literatura dobiva se e-obliku.
Kod programa osposobljavanja ispiti su na samom kraju edukacije. Završni ispit sastoji se od dva dijela. Jedan dan kada polaznici imaju praktični ispit- koji obuhvaća njihovo savladano znanje u praksi.
Drugi dan je završni pismeni ispit – koji se sastoji od svih predmeta teoretskog dijela edukacije.
Ukoliko polaznik ne zadovolji na završnom ispitu, sukladno međusobno dogovorenom dodatnom vremenu koje je potrebno da se polaznik pripremi izlazi ponovno na ispit.
Da, slijedeći novi izlazak na ispit se naplaćuje u iznosu 40,00 Eura (301,38 kn).
Možete poslati upit na info@adrianus.hr za izdavanje duplikata. Cijena izdavanja duplikata je 40,00 €.
Svaki program ima svoj raspored predavanja. Nakon što se za pojedini program formira grupa, svaki polaznik zaprimiti će obavijest putem e- maila o početku predavanja kao i sami raspored svog programa.
Ukoliko su polaznici izvan Zagreba, jedan dio teoretskih predavanja mogu slušati putem online nastave, dok kod praktičnog dijela potrebna je prisutnost polaznika.

Niste našli odgovor?

    Dozvoljavam da Adrianus Učilište moje osobne podatke, do opoziva, pohranjuje i obrađuje.