Preaload Image
Back

Pravila privatnosti

Koje podatke prikupljamo?
Prikupljamo podatke od vas kada se pretplatite na naš newsletter ili ispunite obrazac.

Prilikom naručivanja ili registracije na našoj web stranici, prema potrebi, od vas će se možda tražiti da unesete svoje: ime, e-mail adresu ili telefonski broj. No možete posjetiti našu stranicu anonimno.

Za što koristimo vaše podatke?
Bilo koja informacija koju prikupljamo od vas može se upotrebljavati na jedan od sljedećih načina:

Slanje periodičnih e-poruka.
Adresa e-pošte koju navedete može se koristiti za slanje informacija, odgovaranje na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.

Koristimo li kolačiće?
Da (Kolačići (eng. Cookies)) su male datoteke koje web mjesto ili njezin davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vaših računala putem web preglednika (ako dopuštate) koji web lokacijama ili sustavima davatelja usluga omogućuje prepoznavanje vašeg preglednika i snimanje i pamćenje određenih podataka

Koristimo kolačiće za razumijevanje i spremanje vaših preferencija za buduće posjete, praćenje reklama i prikupljanje zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web-lokacijama kako bismo mogli ponuditi bolje iskustvo i alate s web-mjesta u budućnosti.

Otkrivamo li bilo kakve podatke vanjskim stranama?
Ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način prenosimo vaše osobne podatke vanjskim stranama. To ne uključuje treće strane koje imaju povjerenja i koje nam pomažu u upravljanju našim web stranicama, vođenju našeg poslovanja ili servisiranju, pod uvjetom da se te stranke čuvaju povjerljivim. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provoditi pravila o našim web stranicama ili zaštititi naša ili tuđa prava, imovinu ili sigurnost. Međutim, podaci o posjetiteljima koji se ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim strankama radi marketinga, oglašavanja ili druge upotrebe.

Vaša suglasnost
Korištenjem naše web stranice pristajete na naša pravila o privatnosti naših web stranica.