O nama

Zaista možete biti ponosni! Kada bi osnovne i srednje škole bile i upola takve kao Adrianus, definitivno bismo bili zemlja znanja i sretnih ljudi.

Ana

Draga gđo. Jadranka,
Nakon 13 godina rada u rehabilitaciji sa različitim patologijama, masaža je nešto što svaki pacijent najviše cijeni. Dodir terapeuta koji voli svoj posao ima neprocijenjivu vrijednost.
Cupping je uveo novu dimenziju u moj rad sa pacijentima. Ruke su moćno oruđe i nezamjenjive su, ali u nekim momentima rukama ne možemo napraviti ono što možemo cuppingom.
Čašice imaju, jednostavno, drugu dimenziju pokreta u sebi. Djeluju suprotno od naših ruku jer povlače tkiva, za razliku od naših ruku koji za vrijeme masaže pritišću tkiva. Osjećaj u momentu postavljanja cuppinga na tkivo je toliko poseban da ga je teško opisati, mogla bi ga usporediti sa oslobađanjem, otvaranjem i čišćenjem tkiva koje se ugušilo od svakodnevnih briga, ponavljajućih nepravilnih pokreta i zadržavanja loše posture.
Cupping masažom tkivo vraćamo u “red”, oslobađamo ga toksina, i tkivo nakon tretmana kao da “odahne”.
Kad mi je pacijent od 118kg rekao da se osjeća kao leptirić, morate mi povjerovati da djeluje.
Svakako bi preporučila svakome tretman cupping-om.
Tečaj Cupping terapije u Adrianus učilištu bio je za mene nadahnuće za daljnji rad. Moram priznati da je to jedini tečaj (a bila sam na mnogo tečajeva, što u Hrvatskoj što u inozemstvu) sa kojeg sam se vratila ispunjena i što je najvažnije odmorna i puna energije.
Hvala Adrianus Učilištu, hvala gđi Jadranki za njezinu volju u svojem radu i nesebičnom davanju svog znanja i iskustva.

Barbara K.

Draga Jadranka!
... evo par lijepih riječi o Vama mada zaslužujete cijelu knjigu 🙂
Oduvijek sam znala da se želim baviti masažom, a Učilište Adrianus mi je to i omogućilo. Danas imam gomilu zadovoljnih klijenata koji se uvijek iznova vraćaju pitajući se gdje li sam samo naučila tako dobro masirati. Svega toga ne bi bilo da nema Jadranke, najbolje učiteljice i majstorice, zbog koje sam postala ovo što sam danas.
Veliki pozdrav i vidimo se uskoro 🙂

Eva Ana

Već dugo vremena želim napisati koju riječ vezano uz moje iskustvo polaznice Učilišta Adrianus i eto tek sada sam našla dovoljno mira i vremena za jedan mali osvrt. Kada sam tražila adekvatnu edukaciju, onu koja bi mi pružila dovoljno znanja i naposlijetku sigurnost, kako bih mogla potpuno promijeniti posao i karijeru, slučajno sam naišla na oglas Ucilišta Adrianus koji me je, osim odlične ponude raznovrsnih programa, prilično detaljnih, baš ono što sam i tražila, još više impresionirao tekst Jadranke Combaj o njenom viđenju tog krasnog zanimanja i kako se ona sama tijekom života odlučila baš za taj put. Osobno sam tražila detaljnu kvalitetnu edukaciju, sve ono što jedan terapeut doista treba znati, a sve to dobila sam u Učilištu.
Kada se spoje znanje i iskustvo, odličan rezultat ne može izostati. Nakon školovanja i sama sam se zaposlila kao terapeut i sada radim u inozemstvu te mogi reći da stojim "bok uz bok" terapeutima koji imaju dugogodišnje iskustvo i puno znanja u raznim tehnikama i da se isplati investirati u znanje jer ovo je zanimanje koje zahtjeva nadogradnju. Na kraju želim se zahvaliti Jadranki Combaj koja me naučila zlatnoj tehnici masiranja te mi tako dala u ruke "zlatni štapić", jer njena tehnika masiranja i znanje, koje mi je dala, je bilo vrijedno mog vremena i novca. Hvala Jadranka na tome!

Danijela Š.

Predobro iskustvo, ja sam uživala, vraćam se još to je sigurno! Zapravo jedva čekam vratiti se opet 🙂🙂

Ivana K.
UČILIŠTE

Adrianus

Učilište Adrianus je ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, koja provodi raznovrsne programe usavršavanja odraslih i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore svoje stečenim znanjem.

Učilište provodi programe i edukacije odobrene od strane MZOS-a, na završetku kojih stječete službeno uvjerenje o stručnoj osposobljenosti / usavršavanju, uz upis istoga u vašu e-radnu knjižicu.

Adrianus

Što nas čini boljim od ostalih učilišta?

Adrianus je među drugim učilištima koje nude slične programe poseban po svojoj kvaliteti i pristupu edukaciji. Adrianus je jedno od rijetkih učilišta čiji su programi odobreni od strane MZOS-a, i čiji se programi po završetku upisuju u e-radnu knjižicu– a čak i među učilištima koja se time mogu podičiti, Adrianus nudi najkvalitetnije obrazovanje s posebnim fokusom na praksu koja je ključ uspjeha naših polaznika na tržištu. S Učilištem Adrianus znate na čemu ste, s Učilištem Adrianus zakoračite u bolje sutra.

Danas imam obrt za masažu, jako puno zadovoljnih klijenata, koji me često pitaju uvijek istu stvar “Gdje ste vi to sve naučili?”, a mislim da je odgovor jasan- u Učilištu Adrianus.

Marko M.
Javna isprava ili obična diploma

Koja je razlika između naših diploma i drugih?

Uz službenu diplomu koju uz odobrenje MZOS-a izdaje Učilište Adrianus možete pokrenuti samostalan posao, time ostvarujući pravo na poticaj za samozapošljavanje HZZ-a koji vam obična diploma drugih učilišta ne bi donijela.

Rad u Učilištu Adrianus se odvija u malim grupama u našem prostoru, s zakonski propisanim fondom sati i brojem polaznika– osiguravajući da će vaše stečeno znanje biti općepriznato.

Naša misija u Učilištu Adrianus je da iz njega izađete kao samostalna, sposobna, i konkurentna osoba na tržištu rada. Naš najveći ponos je prepoznatljiva kvaliteta i znanje naših polaznika. Svakome polazniku se posvećujemo individualno, prema njegovim potrebama i sposobnostima.