Adrianus tim

Jadranka Combaj

Ravnateljica, vlasnica, voditeljica programa za zanimanje maser i cupping terapiju.

Maja Štablok

Vanjski suradnik, tajništvo

Irena Štefanko

Voditeljica programa za zanimanje kozmetičar i pediker

Po struci sam diplomirani novinar i kozmetičar. Kozmetikom se profesionalno bavim od 2001. g. kad sam otvorila svoj prvi salon.

Educirala sam se i specijalizirala za rad na licu i noktima kroz mnogobrojne tečajeve i radionice. 2009. prelazim raditi u poznati medicinsko kozmetički salon pod vodstvom iskusne doktorice gdje mi se pruža mogućnost usavršavanja, edukacije, razvijanja i rada sa najsuvremenijim kozmetičkim aparatima i tehnikama.

Učilištu Adrianus pridružujem se kao suradnik 2012. g. i od tada uživam u radu sa novim generacijama kozmetičara, te radim u kozmetičkom salonu Daisy, kroz koji i dalje prikupljam nova znanja i iskustva.

Mary Novosel

Voditeljica programa za zanimanje aromaterapeut

Mary Novosel je po zanimanju novinarka, aromaterapeutkinja i wellness menadžerica što ju čini idealnim piscem u domeni lifestyle tematike. Do sada joj je objavljeno pet knjiga; humoristični roman „Ide ko putar“ te četiri zapažena praktična priručnika iz područja prirodne kozmetike, zdrave kuhinje i načina života koji je u skladu s duhom i tijelom pod nazivom „Prirodno lijepa“ , „S placa na lice“ , „Detoks – za čisto tijelo i um“ te ``Anticelulitna (r)evolucija``. Autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR manadžerice s karijerom poduzetnice. Vlasnica je tvrtke Mary`s Sweets d.o.o. te suvlasnica tvrtke Total Natural d.o.o., koje su registrirane za proizvodnju i distribuciju prirodne kozmetike.

Mary ćete najčešće naći u poljima ljekovitog i ljepotnog bilja kooperanata ili u proizvodnom pogonu gdje svakodnevno osmišljava nove proizvode i radionice prirodne kozmetike za žene koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.

Kristina Mezak

Voditeljica programa za zanimanje Vizažist

Kozmetičar /make up artist. Završila sam srednju kozmetičku školu 1999. god., te upisala make up školu Jean Pierre Fleurimon-a u Parizu i završila 2000. god.

Iskustvo i praksu sam stekla radeći za poznate make up i skin care brandove, a izdvojila bi Yves Saint Laurent ,Chanel , Jane Iredale i Dermalogicu za koju još radim kao terapeut i make up artist. Znanje i vještine sam osvježila prošle godine u Ministry of beauty.

Ante Antić

Voditelj cross friction masaže i uvod u praksu kineske medicine

Rodio se u Njemačkoj, gdje je živio gotovo 28 godina. Od 1998. počeo je istraživati duhovne tehnike, prakticirajući svakodnevno Qi-Gong, borilačke vještine i meditaciju. Nešto kasnije otkriva sustav prirodnog iscjeljivanja bioenergijom - Reiki (majstorski stupanj) i sustav psihoterapijskog rada na uzrocima problema - TKO (Transformacija karmičkih obrazaca, T. Budak).

2003. u Kelnu je upisao privatnu akademiju za terapeuta akupunkturne meridijan terapije. Učinkovitost i kompleksnost kineske tradicionalne medicine, te njen integralni pristup ljudskom tijelu, naveli su ga da se posveti dubljem istraživanju. Od 2005. u radu s ljudima kombinira tehnike kineske medicine s bioenergijom i masažom.

2006. otputovao je u južnu Indiju, u Yoga školu za samospoznaju, zasnovanu na učenju svamija Sivanande te tako postao učitelj Hatha Yoge.

2007. pozvan je na suradnju s doktoricom V. Rosival u Institutu za homeopatiju u Münchenu. Tamo se u narednom periodu, preko slučajeva težih oboljenja, bavio istraživanjem informacijskih struktura u biopolju. I tako je, kroz želju da se otkrije dubinski, primarni uzrok oboljenja, nastala nova tehnika karmičke dijagnostike - SoulScan. Kako i sama riječ govori, radi se o skeniranju ljudske psihe (duše) kroz ulazak u biopolje osobe, iz kojeg se dijagnosticiraju bitne informacije vezane uz rješenje određenog životnog problema.

Od 2008. nakon trajnog preseljenja u Hrvatsku, nastavio je surađivati s liječnicima i drugim zdravstvenim ustanovama u Zagrebu i Šibeniku. U Zatonu je osnovao centar te udrugu za razvoj svijesti i zdrav život.

Od 2011. je počelo njegovo doškolovanje na području manualne medicine. Od 2013. organizira tečajeve diljem Hrvatske u suradnji s dr. med. Aleksandrom Stošićem, specijalistom za kirurgiju, ortpediju i manualnu terapiju. Od tada njegova primarna polazna točka postaje mišićno-koštani sustav tijela. Specijalizirao se za rješavanje križobolje kroz holističku manualnu terapiju.
Od 2016. predaje u Učilištu Adrianus (u Zagrebu) na temu: Uvod u praksu kineske medicine.
Od 2017. zajedno s Jadrankom Combaj (bacc.physioth.) vodi seminare Cupping terapije u kombinaciji s osnovama kineske medicine u centru Body Balance (u Zagrebu).

Od 2018. predaje u Učilištu Adrianus na temu: Cross friction i funkcionalna masaža
Kao manualni terapeut redovito radi u poliklinici Tarsus u Dugom Selu (kao vanjski suradnik). U dijagnostičkom centru BodyBalance u Zagrebu radi terapiju SoulScan. Kao maser i terapeut surađuje već desetak godina s nekoliko hotela na području Šibenika. Također redovito prima pacijente za manualnu terapiju u drugim salonima u Bjelovaru, Zagrebu te u svom centru u Zatonu.

Branka Galić

Voditeljica programa refleksoterapeut

U jesen 2001. upisala je shiatsu školu u Rijeci.
Edukacija i asistiranje u toj ustanovi je trajalo po 3 godine.
2006. - uljna masaža, korištenje meridijana
- Cranio - sakralna (rad na dubokim slojevima, kostima i kranialnim živcima, traumama).
2007.- edukacije/ radionice te asistencija -- Rad na visceri (direktan rad na organima trbušne šupljine).
- Kineska medicina:
- mišćni lanci
- prenatalni Ying,
- emocije / organi
- materija /energija
- terapija moksibustijom

Ostale edukacije :
- Body - pokret tijela
- Trening za terapeute
- Refleksoterapija
- Seminar indirektne i direktne mokse
- OHASHI seminar :
- trudnoća i porod
- sedacija meridijana
- rad s maramom

2009. - edukacija tretmana bioenergijom po metodi Zdenka Domančića.

Paralelno sa shiatsu školom pohađala školu astrologije u trajanju od 3 godine, isto tako nebrojeno puno radionica i seminara na tu temu.

2010. - thetahealing, od tada kontinuirano u tom učenju.

2011. - upoznala učenje dr.Gregoria Petrovića Grabovoia, naučnika svjeskog glasa. Ovo učenje je potpuno promjenilo njeno poimanje o životu, čovjeku, tijelu, zdravlju i Bogu.

Vodila je radionice vegetarijanskog kuhanja.
Držala je redovita predavanja o zdravlju, prehrani, međusobnoj povezanosti i utjecaju istih na ljudsko zdravlje.

Valentina Kraljev

Voditeljica programa za zanimanje maser tradicionalne tajlandske masaže

- terapeut Thai-yoga masaže sa višegodišnjim iskustvom
- terapeut karmičke dijagnostike
- Reiki majstor

Kroz svoje dvadesetogodišnje duhovno putovanje 2002.godine susreće se sa Thai-yoga masažom. Thai-yoga masažu i tehniku uči od raznih učitelja kod nas i na Tajlandu: Asokananda, Pichet`s, D.Haber...

Svoju ljubav prema masaži upotpunjuje i sa Yumeiho tehnikom.

Ivan Prskalo

Bacc. med. tech., voditelj praktične nastave za zanimanje maser

Roko Fazinić

Voditelj programa sportske masaže