Posebne pogodnosti !!!

*Ako pozoveš još nekoga – oboje ostvarujete popust*
*Ako si 50+ i voliš PRIRODU*

Škola traje 6 mjeseci, nastava se održava svaki drugi vikend od 10 do 14 h, program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu

  • IZRADA PRIRODNIH FITOTERAPIJSKIH I AROMA PRIPRAVAKA
   Bilo da je tvoj interes izrada mirisnih aroma pripravaka za njegu i ljepotu poput losiona, krema za lice, zubnih pasti, ulja za tijelo i mnogih drugih ili da želiš izrađivati pripravke za tretiranje određenih tegoba, poput biljnih melema i tinktura važno je da u teoriji, ali i praksi upoznaš osnovne sastojke prirodne kozmetike i fito pripravka i naučiš ih izrađivati. 
  • PROVOĐENJE PRIRODNIH TRETMANA U SVRHU ZDRAVLJA
   Aromaterapija se bavi našim cjelokupnim zdravljem na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj i duhovnoj razini. Svaki aroma terapeut sagledava čovjeka u cjelini i tako tretira razne zdravstvene tegobe. Uz brojne tretmane, na fizičkoj ali i na mentalnoj i duhovnoj razini, naučit ćeš kako sačuvati i na prirodan način tretirati određene tegobe bilo da se radi o običnoj prehladi, crvenilu kože, oteklini, upali mišića pa do depresije, menopauze, nesanice, kroničnog stresa i dr. 
  • AROMA MASAŽA
   Smatra se da je masaža s eteričnim uljima kraljica aromaterapije. Ne samo što opušta, nego i duboko liječi, uz pomoć eteričnih ulja i prirodnih pripravaka, našu dušu i tijelo. Dobar aroma maser smatra se pravim virtuozom svog zanata jer je naučio anatomiju, kemiju, biologiju te samu aroma tehniku masaže.

Umjesto redovnih cijena 8.000,00 kn za jednokratno plaćanje, te 8.800,00 kn za plaćanje na rate PRIPREMILI SMO POSEBAN POPUST:
*6.400,00 kn za jednokratno plaćanje
*7.040.00 kn za plaćanje na rate
Mogućnost plaćanja na rate; 6 rata American Express, 12 rata Diners

Posebne ponude
*ako nekoga dovedeš – cijena za oboje 10.500,00 kn
*ako imaš 50 i više godine (50+) 5.000,00 kn
Mogućnost plaćanja na rate; 6 rata American Express, 6 rata Diners